Najmlađi igrač F4 u Kelnu, Stefan Terzić: "Osećaj je neverovatan - Protiv Kila kao da sutra ne postoji" - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Najmlađi igrač F4 u Kelnu, Stefan Terzić: „Osećaj je neverovatan – Protiv Kila kao da sutra ne postoji“

Najmlađi igrač F4 u Kelnu, Stefan Terzić: „Osećaj je neverovatan – Protiv Kila kao da sutra ne postoji“

zika.bogdanovic
0 komentar

Najmlađi igrač na finalnom turniru EHF Lige šampiona narednog vikenda u Kelnu,  biće desni bek nemačkog HSV-a, Stefan Terzić (1994), Njegov tim će pokušati da se domogne najvrednijeg trofeja u klupskom rukometu, a na tom putu ga u polufinalu čeka branilac titule – Kil:

– Nemačko polufinale će sigurno biti neizvesno, kao i svaki put ove sezone. U subotu će se igrati kao da sutra ne postoji. Imamo podjednake šanse. Kil je fizički jači, ali mi smo taktički bolji. Oni imaju po dva vrhunska igrača na svakoj poziciji, ali na nama je da damo maksimum i pokušamo da iznenadimo – kaže Terzić, koji je kao retko koji mladi igrač, ove sezone imao priliku da učestvuje u svim usponima i padovima velikog tima iz Hamburga. Iako mu Martin Švalb nije ukazivao poverenje u većoj meri, sve što je proživeo sa Duvnjakom, Lackovićem, Vorijem i društvom, biće mu velika škola:

– Ova sezona je bila neverovatno iskustvo za mene. Stekao sam mnogo prijatelja iz sveta rukometa, i to kakvih. Dobio sam puno saveta od najvećih igrača, video kako funkcioniše vrhunski rukomet, kako žive najbolji profesionalci. Kada sve saberem, verujem da nisam daleko od tog nivoa i da ću uskoro moći da igram ravnopravno sa svim tim momcima. Već u svojoj prvoj sezoni u inostranstvu, plasirali smo se na Final4. Osećaj je neverovatan. Prošle godine sam bio u Kelnu u ulozi gledalaca i pričao „Eh, šta bih dao da igram na F4“, a već ove ću biti na terenu „Lanxess Arene“ – opisuje svoj uspon do zvezda, mladi kadetski reprezentativac Srbije.

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball