Najveća opasnost po Sloveniju (18), Sergej Rutenka: "Iskoristićemo svaku priliku" - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Najveća opasnost po Sloveniju (18), Sergej Rutenka: „Iskoristićemo svaku priliku“

Najveća opasnost po Sloveniju (18), Sergej Rutenka: „Iskoristićemo svaku priliku“

zika.bogdanovic
0 komentar

Napornu sezonu u kojoj sa Barselonom nije stigao do svog šestog pehara EHF Lige šampiona, s obzirom da je poražen u finalu od HSV-a u Kelnu, Sergej Rutenka, završiće sa 60 minuta velike borbe za EHF EURO 2014 u Danskoj protiv reprezentacije Slovenije u ljubljanskim „Stožicama“ danas od 18 časova. Belorus, koji je svoju igračku afirmaciju stekao u Sloveniji, za čiju je i reprezentaciju igrao nekoliko godina, pre odluke da se vrati svojima, a odbije ponudu Španaca, o kojoj se dugo pričalo, zna šta mu je činiti, da bi Belorusi stigli do još jednog velikog takmičenja posle SP 2013:

– Teško će biti igrati. Ako izgubimo biću nesrećan, ako pobedimo, opet ne mogu se radovati jer igramo protiv Slovenije. U ovakvim trenucima nije lepo igrati protiv Slovenije, ali šta je, tu je. Ne možeš birati protivnike – kaže sjajni levi bek i dodaje:

– Slovenija je favorit, igra kod kuće, a koliko sam video, u hali će biti dobra atmosfera. Pokušaćemo da iskoristimo svaku priliku, koja nam se ponudi. Logično je da se nećemo predati. Pokušaćemo da iznenadimo. Ako uspemo super, ako ne, idemo dalje.

Sloveniju vodi samo pobeda na EURO 2014, dok bi Belorusi u nekoj varijanti i porazom mogli do Danske, ako ne dođe do remija Austrije i Rusije.

IZVOR: SPORTAL SIOL

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball