Nemanja Ilić pred potpisom za Tuluz: "Odlična sredina za razvoj igrača" - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Nemanja Ilić pred potpisom za Tuluz: „Odlična sredina za razvoj igrača“

Nemanja Ilić pred potpisom za Tuluz: „Odlična sredina za razvoj igrača“

zika.bogdanovic
1 komentar

Tragom vesti da je srpsko reprezentativno levo krilo, Nemanja Ilić (23), prelomilo u vezi svoje profesionalne budućnosti na stranu Francuske i tamošnjeg Fenix Tuluza, koju je lansirao tamošnji handzone.net, kontaktirali smo igrača Partizana, koji je ovo i potvrdio. Između LNH i Bundeslige, vihorno levo krilo se opredeilo za stabilni francuski tim i ligu koja je iz godine u godinu sve jača. Ugovor nije potpisan, čeka se njegov odlazak u Tuluz, lekarski pregledi, a zatim i paraf:

– Dobio sam poziv od Denija Anđelkovića, tako je krenulo sve. Vrlo brzo smo se dogovorili. Sada se čeka definitivan potpis. Posle akcije sa reprezentacijom, trebalo bi da odem u Francusku, a pre Mediteranskih Igara. U tom terminu bi trebalo da se završi sve. Svi detalji će se znati u narednih par dana – kaže Ilić, koji je bio starter u meču Srbije sa Rusijom u Astrahanu i otkriva razloge što je prelomio u korist Francuske, s obzirom da je poznato da je imao ponudu nemačkog Veclara:

– Francuska liga je možda za nijansu slabija, ali se veoma brzo razvija. Klub je odličan, a sredina odlična za razvoj igrača. Igrao bih sa igračkim veličinama poput Žeroma Fernandeza i Danijela Anđelkovića. Mislim da je to pravi potez u ovom trenutku – kaže Ilić za Balkan-Handball.com.

Partizan će kao startera u novoj sezoni na levom krilu imati Nemanjinog rođenog brata, Vanju.

Možda vam se dopadne

1 komentar

Srećko konobar 15/06/2013 - 13:21

Ilke srećno i hvala !

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball