Nenad Vučković o posrtanju Vojvodine: Postaje poražavajuće - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Nenad Vučković o posrtanju Vojvodine: Postaje poražavajuće

Nenad Vučković o posrtanju Vojvodine: Postaje poražavajuće

zika.bogdanovic
0 komentar

Novosadska Vojvodina nikako da pronađe željenu formu. Respektabilan igrački sastav i za regionalne uslove, tek na trenutke pokazuje kvalitet u regionalnom takmičenju (pobede nad Metalurgom i Nexe-om), ali u većini mečeva izlazi sa velikim rezultatskim minusom. Ni dolazak Kasima Kamenice nije bio šok terapija za srpske šampione koji su lako pali u duelima sa Metalurgom u Skoplju i Gorenjem u Novom Sadu.

Uz Božidara Nadovezu i Svetislava Verkića, najiskusniji, nekadašnji srebrni srpski reprezentativac, Nenad Vučković, iskren je u analizi problema, za koje se nada da će se rešiti da plej-ofa, odnosno, borbe za šestu titulu u nizu:

  • Treći trener, ali nema pomaka. Imamo velike oscilacije u igri, lošu realizaciju, nedostatak realizacije. Postaje frustrirajuće da svaku utakmicu ovako ubedljivo izgubimo. Ne znam, nadam se samo da ćemo izvući pouke, jer nam predstoji borba za titulu, to se najviše računa. Ostaje nam još malo vremena. Moramo da nađemo rešenja, da uđemo u ritam koji nam odgovara, jer nas čeka izuzetno težak plej-of – reči su nekadašnjeg igrača Crvene zvezde, Šamberija, Melsungena…

FOTO: SEHA GAZPROM LIGA

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball