Balkan-Handball.com

Nova godina – Novi Balkan-Handball.com!

 Na naše veliko zadovoljstvo, a nadamo se i vašu radost, veceras startujemo sa novom, trecom verzijom Balkan-Handball.com. Posle nekoliko meseci u kojima smo razvijali novi koncept sajta, sukobljavali smo se sa dosta dilema i preskakali mnoge prepreke, i nadamo se, na kraju, uspeli da uklopimo želje i mogucnosti, viziju i trenutak u kome se nalazimo, a svima nama podarimo rukometni kutak kakav zaslužujemo.

Posle skoro dve godine rada, Balkan-Handball.com je postao prepoznatljiv u rukometnom okruženju bivše Jugoslavije i sve citiraniji i u zemljama Zapadne Evrope. S tim u skladu, od sada ce na sajtu postojati kategorija na engleskom jeziku, gde cemo sakupljati prevedene intervjue i vesti sa „naših“ jezika.

Potrebu za vecom interakcijom, izrazicemo putem bloga (kolumni) u kojima cete vrlo brzo moci da citate, šta o aktuelnim rukometnim temama misle, najreprezentativniji novinari, igraci, treneri, sudije, navijaci, funkcioneri i ostali akteri rukometne igre. Sa tim u skladu, novi forum i uvedena anketa, omogucavaju posetiocima da iskažu svoj stav, da ih cujemo, da ucestvuju i da zajedno gradimo buducnost.

Ljubitelji ženskog rukometa, od sada ce na posebnoj stranici (kategorija) imati pregled svih tekstova vezanih za dešavanja kod rukometašica.

Intervju nedelje, kao nešto po cemu mnogi prepoznaju Balkan-Handball.com, kao i deo o aktivnosti trenerima, ostaju u našem fokusu. Nove kategorije, Balkan i Evropa, trebalo bi da naprave jasnu distinkciju izmedu onoga što se dešava na našim prostorima i vesti iz TOP liga i evropskih kupova.

Naši klipovi sa Youtube ce sada imati svoje mesto na sajtu, a vi cete moci da uživate u najboljima (posetite naš chanell na youtube).

Novom postavkom sajta i prostora za reklamiranje, Balkan-Handball.com ce postati privlacniji za oglašivace i nadamo se uspeti u buducnosti da pokrije troškove svojih aktivnosti. Na to nas hrabre i takmicenja ispred nas (SP u Hrvatskoj, EURO 2012 u Srbiji).

Unapred se izvinjavamo zbog eventualnih tehnickih poteškoca koje su normalne za pocetak svake test-faze sajta. Radicemo na tome da ih otklanjamo u danima koji slede.

Uživajte! I dalje, najbolji rukomet dolazi odavde…

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *