NOVO MESTO SLAVI, Aleksandar Tomić: Još uvek nismo svesni da smo pobedili – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

NOVO MESTO SLAVI, Aleksandar Tomić: Još uvek nismo svesni da smo pobedili

Novo Mesto slavi svoje rukometaše. Neverovatan uspeh napravila je Krka osvajanjem Super Kupa, čime je prekinut niz neprikosnovenog Celja Pivovarne Laško, tima koji je osvojio poslednjih 15 trofeja u Sloveniji. Jedan od junaka pobede, srpski čuvar mreže, Aleksandar Tomić (28), ni jutro posle ne može da shvati šta se dogodilo u hali Marof…

  • Još uvek nisam svestan šta se desilo – kaže Tomić na pitanje o utakmici. sa Celjanima:
  • Neverovatno je šta se desilo, da smo pobedili. To baš niko nije očekivao. Veoma dobro smo analizirali Celjane. Poštovali smo ih, znate i sami kakva su ekipa. Nismo se uplašili, to je bilo ključno. Izdržali smo do kraja uz pune tribine koje su nas nosile do trijumfa.

Slavlje?

  • Lagano, mirno, znamo da nas čeka Ribnica već za vikend.

Mirko Skoko je definitivno ličnost nedelje u SLO rukometu…

  • Očigledno odlično radi sa ovom grupom igrača. Rezultati sve govore. Tu nemam šta da dodam.

Da li sa ovim trijumfom rastu ambicije kluba?

  • Rastu, jurimo bolji plasman u ligi ove sezone, u odnosu na prošlogodišnji kada smo završili kao šesti. Uz to, želimo i na F4 Kupa ponovo.

ČUDO SE DOGODILO: Krka osvojila Super Kup Slovenije!

Ko je najbliži Celjanima?

  • To su Gorenje i Koper. Te dve ekipe bi trebalo da se bore za drugo mesto, a mi bismo mogli da se uključimo u borbu za poziciju broj 3, ako nam se budu ponavljale ovakve partije kao što je bila jučerašnja.

Treća sezona u Novom Mestu…

  • Mirno je, fino, baš mi odgovara. Zadovoljan sam svojim napretkom. Nadam se da ću ostaviti dublji trag u klubu, ali naravno da imam i veće ambicije, da se oprobam u nekoj jačoj ligi i izvučem maksimum iz sebe. Za sada mi je lepo i ne bih imao ništa protiv da ostanem u klubu i do kraja karijere – kaže bivši čuvar mreže Partizana i Crvene zvezde, Aleksandar Tomić za Balkan-Handball.com.

FOTO: Danilo Kesić, MRK KRKA

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *