Balkan-Handball.com

Obradović ima podršku RSCG uprkos debaklu u baražu za SP 2017

Ljubomir Obradović ima podršku rukovodstva Rukometnog saveza Crne Gore i predsednika Predraga Boškovića, i pored debakla u baražu za Svetsko prvenstvo u Francuskoj, u kome je Rusija slavila u dva meča sa ukupno 17 golova razlike. Prema rečima Boškovića, malo toga u muškom rukometu je do selektora…

  • Potvrdilo se da su problemi u muškom rukometu dublji i ne adresiraju se samo na selektora koji god da je u pitanju od prethodnih do sadašnjeg. Moraće svi dobro da se zamisle kad je budućnost našeg rukometa u pitanju, jer su problemi mnogo dublji nego što je sam selektor. Za deset godina ni jedna mlađa selekcija nije otišla na veliko takmičenje, a prošlo je trenera i selektora”, kazao je Bošković u intervjuu agenciji MINA.

Bošković je dodao i da nema nameru da posreduje u pomirenju Vladana Lipovine i selektora Obradovića:

  • Posredovati nemam šta, niti je to moj posao. Zna se ko treba i ko odlučuje ko je član reprezentacije. Za reprezentaciju se igra zbog države, a ne zbog ličnih ili bilo kojih drugih interesa. Oni koji odlučuju ko igra, a ko ne, treba da sjednu i rješavaju probleme ako ih ima. A očigledno ih ima – zaključio je Bošković.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *