Balkan-Handball.com

Održan veteranski "Trofej Srbija"!

U organizaciji Udruženja veterana Rukometnog saveza Srbije,u novo otvorenoj Sportskoj dvorani,u Vrnjačkoj Banji je održano I Medjunarodno otvoreno prvenstvo u rukometu za veterane" Trofej Srbija". Učestvovale su 22 ekipe sa preko 250 učesnika iz Slovenije, Crne Gore, Republike Srpske i Srbije.

U konkurenciji veteranki,najbolja ekipa je ŽRK "Temerin" iz Temerina, a kod veterana, od 40-45 godina, najbolji su bili veterani RK"Milicionar" iz Novog Sada. Kod super veterana, onih preko 45 godina, najbolji su bili veterani RK"Rudar " iz Pljevalja.

Najbolja igračica je VAJAGIĆ BRANISLAVA iz ŽRK "Temerin" iz Temerina, a najbolji igrač u muškoj konkurenciji je MATJAŽ VRBNjAK iz ekipe RK"Zasavje" iz Trbovlja.
Najbolji strelac kod veterana je MIJAILOVIĆ MIROSLAV iz RK"Milicionar" iz Novog Sada, dok je najefikasnija veteranka PIPER MARIJA iz ŽRK"Budućnost" iz Podgorice.
Najbolji golman u muškoj konkurenciji je STANOJČIĆ LjUBODRAG iz RK"GOČ-MERKUR" iz Vrnjačke Banje, a kod veteranki MARKOVIĆ GORDANA iz ŽŽRK"DINAMO"iz Pančeva.
Nagrada za "fer plej" pripala je najdisciplinovanijoj ekipi ŽRK"Užice" iz Užica.

Pokrovitelj "Trofeja Srbija" bila je Opština Vrnjačka Banja a generalni sponzori Hotel"Merkur" i Restoran "Šaran" iz Vrnjačke Banje.
Domaćin veterankama i veteranima je bio Hotel "Breza" iz Vrnjačke Banje.
Za najbolje ekipe i pojedince organizator je obezbedio nagrade.

 
izvor: rss.org.rs

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *