Oglasili se iz RK Zagreb pred večerašnji derbi sa Nexe-om – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Oglasili se iz RK Zagreb pred večerašnji derbi sa Nexe-om

RK Zagreb oglasio se saopštenjem za javnost pre derbija sa Nexe-om od 20 časova i izneo niz optužbi na rivala koji je prethodno u javnost pustio video sa spornim situacijama sa prošlog prvenstvenog meča koji javnost nije bila u prilici da vidi.

osjećamo odgovornost prema našem klubu koji ima izrazito bogatu povijest i prepoznatljivo ime u svijetu sporta, da se referiramo na opetovani pritisak, spletke i neistine koji dolaze iz redova rukometnog kluba Nexe. Nažalost, izgleda da je to uobičajena praksa koja dolazi prije odlučujućih utakmica u prvenstvu ali i nacionalnom kupu. Izlazeći u javnost u posljednja 24 sata pred jako važnu utakmicu sa snimkom koju posjeduju 10 dana jasno pokazuje razinu podlosti koja proizlazi iz redova rukometnog kluba Nexe.
Nastavno na medijske natpise te posebice izjave g. Slobodana Višekrune čije obmane za javnost oštro osuđujemo jer kako kaže ekspertizu nije radio ali je svejedno svoje mišljenje javno uputio (u prilogu njegovo privatno stajalište koje kao takvo nije objavljeno javno).
Jedina relevantna institucija za temu utakmice odigrane 07. svibnja je Udruga hrvatskih rukometnih sudaca koja je svoje pripćenje nakon odgledane snimke poslala javnosti 09. svibnja.
Još jednom podsjećamo da je sudački par koji je sudio u 07. svibnja u Zagrebu, sudio i u Našicama u 05. kolu kada smo mi izgubili rezultatom 30:29. Prije, ali i poslije te utakmice apsolutno nitko iz redova PPD Zagreba nije ni na koji način osporio pobjedu Nexe Našica. Nismo govorili o tome da nas je netko pokrao, niti smo radili pritisak na medije, sudačku organizaciju niti na sam klub iz Našica.
Stoga molimo hrvatsku medijsku javnost da popuste pritisak i ne nasjedaju na igrice i laži, te dozvole dečkima koji će danas istrčati na teren Kutije šibica da unutar tih 40×20 pokažu tko je bolja momčad u ovogodišnjem prvenstvu.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *