Balkan-Handball.com

„Orlovi“ oprezni u oceni Čeha: Težak protivnik – Nadamo se Kataru

„Moglo je i bolje“ provejava iz tabora srpskih „orlova“ posle saznanja da će protivnik u borbi za KAtar 2015 biti po čevrti put – Češka:

Vrlo teške utakmice slede, i Česi i mi smo loše prošli na Evropskom prvenstvu. I oni, a i mi ćemo se boritii da se iskupimo za rezultate koje smo ostvarili u Danskoj. Prvu utakmicu u junu igraćemo kući, drugu u Češkoj. Nadam se u naš prolaz i odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru. Igrali smo pripremne utakmice sa Češkom, njihova reprezentacija ima nekoliko sjajnih imena i biće veoma teško, ali se nadam da ćemo uspeti – kaže selektor Vladan Matić, a njegov pomoćnik Dejan Perić se slaže:

-Mislim da smo dobili jako kvalitetnu reprezentaciju. Sa Česima smo imali priliku zadnjih godina da se susrećemo u kvalifikacijama, i bili smo uspešniji. Jedna ozbiljna reprezentacija. Smatram da imamo jako kvalitetne igrače i kvalitetnu reprezentacijue i moramo da napravimo dobar rezuiltat, jer je to u interesu reprezentacije, kako bi se nastavio kontinuitet. Uz pravu analizu i korekciju, i uz podršku Saveza mislim da možemo da napravimo dobar rezuiltat. Verujem u to, kao i u ovu reprezentaciju!

 Kapiten Momir Ilić veruje u sebe i svoj tim:

– U poslednjih nekoliko godina igrali smo kvalifikacione mečeve upravo sa Češkom, uvek je bilo neizvesno, ali smo na kraju mi izlazili kao pobednici. Sve zavisi od nas kako budemo igrali. Bitno je da prvu utakmicu pobedimo kada budemo igrali u Srbiji. Prebrodićemo stvari koje smo loše radili na Evropskom prvenstvu, važno je da nastavimo kontinuitet i da dobro igramo.

One Comment

  1. vlado

    26/01/2014 at 17:59

    sa Ilicem, Vujinom, P. Nenadicem… srece nema. i opet ista prica, mozemo, trebamo… ovaj tim nema KVALITET! savez se krije iza kupljenog srebra u BG. nemamo sistem, nemamo mlade igrace, liga ocaj… ali ne, Marjanovic i kompanija ce i dalje da kupuju vrijeme, da pregovaraju sa Vranjesom, da se hvale domacim medaljama rukometasica i rukometasa… sistem gospodo, sistem, a ne da gledam Ilica, Vujina… da igraju do 50-te i stalno vrte jednu te istu pricu.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *