OZBILJAN KLUB: Svečano otvoren "Dom rukometne akademije Trimo Trebnje" - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan OZBILJAN KLUB: Svečano otvoren „Dom rukometne akademije Trimo Trebnje“

OZBILJAN KLUB: Svečano otvoren „Dom rukometne akademije Trimo Trebnje“

Marko Marjanović
0 komentar

Već početkom nove sezone postalo je jasno da je Trimo Trebnje nova snaga slovenačkog rukometa, a još jedna u nizu potvrda te činjenice jeste infrastrukturna investicija od 150.000 evra – izgradnja objekta Rukometne Akademije Trimo Trebnje površine 450 metara kvadratnih. Projekat je zajednički finansiran od strane kluba i gradonačelnika Trebnja Alojzija Kastelica.

Moderno opremljen objekat optimizovan je za devet igrača, podrazumeva smeštajni i životni prostor na dva sprata, dok je u prizemlju 150 metara kvadratnih namenjeno fizioterapeutskim aktivnostima. Taj prostor će u fizioterapeutske svrhe moći da koristi i građanstvo.

-Povezan sam sa ovim klubom 30 godina, znam da je smeštaj igrača čest problem. Neki naši igrači dolaze iz daleka, neki iz inostranstva. U našim mlađim kategorijama imamo igrače iz mesta koja nisu baš blizu, pa im je neophodan smeštaj nekoliko dana u nedelji. Sama lokacija ovog objekta ima ouno prednosti, kao što je blizina hale, pa i stanica javnog prevoza – rekao je potpredsednik kluba  i glavni investitor Jure Višček.

-Bez Jurea, ne bi mogli ni pomisliti da je ovakav uspeh ostvariv, a baš takav pobednički mentalit kakav je njegov nam treba u Trebnju. Kroz istoriju kluba prošli su mnogi igrači koji su kasnije postali reprezentativci, a kako stvari stoje, biće ih sve više i više. Moram čestiti ekipi na sjajnim rezultatima i plasmanu u Ligu Evrope, nadam se da će nam situacija dozvoliti da ih bodrimo sa tribina. Pred njima je svetla budućnost – reči su gradonačelnika Trebnja Alojzija Kastelica.

https://www.facebook.com/rktrimotrebnje/posts/4116528288363822

Foto: Mojca Smolič

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.