Panić: “Dali smo maksimum“ – Vražalić: “Ovo je mlada ekipa“ - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Panić: “Dali smo maksimum“ – Vražalić: “Ovo je mlada ekipa“

Panić: “Dali smo maksimum“ – Vražalić: “Ovo je mlada ekipa“

aleks
0 komentar

Nakon poraza protiv Srbije gde su završili borbu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, reprezentativci Bosne i Hercegovine saglasni su u oceni da su pružili sve od sebe i da im je u prethodnim utakmicama pobeda izmicala u poslednjim minutima.

– Mi smo podmladili sastav iz korena. U većem delu je igrala juniorska reprezentacija, imali smo tri beka iz juniorske selekcije. Dali smo svoj maksimum, mislim da smo ove kvalifikacije iskoristili da uigramo mlađe selekcije za Svestko prvenstvo za juniore koje sledi u Bosni i Hercegovini – rekao je Marko Panić

– Išli smo na pobedu bez obzira što igramo na gostujućem terenu i ovakvoj atmosferi u Čairu. Ovo je mlada ekipa, zadnje tri utakmice smo sve na isti način gubili, sa 1-2 razlike, ovo je malo veća razlika. Uzeli smo bod od Austrije, bilo je zadnjih pet sekunde gol za nas i primili smo gol isto je bilo i protiv Rusije, čitavu utakmicu smo vodili i izgubili sa dva razlike. Mislm da ćemo u sledećim utakmica ući sa više karaktera i da ćemo pobediti – zaključio je Faruk Vražalić.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball