Partizan posle osam godina u Ligi šampiona: "Ostvarili smo san" - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Partizan posle osam godina u Ligi šampiona: "Ostvarili smo san"

Partizan posle osam godina u Ligi šampiona: "Ostvarili smo san"

0 komentar

 Posle dolaska iz Prešova i plasmana u Ligu šampiona, rukometni klub Partizan organizovao je konferenciju za medije koja je bila jedna od najposećenijih u poslednjih nekoliko godina. Predrag Jušković, generalni sekretar RK Partizana zahvalio se svima koji su došli na konferenciju i uveličali slavlje posle sna o Ligi šampiona.

-Potajno smo se nadali da možemo proći. Kada smo pobedili AEK, meč sa Portom bio je ostvarenje našega sna. Drago mi je što ćemo u Beograd odvesti krem svetskog rukometa, ali moram da kažem da se i država mora uključiti u naš projekat. Verujem da će Ministarstvo sporta i omladine i gradonačelnik Dragan Đilas prepoznati ovu priču. Zahvalio bi se svima, Crvenki, Smederevu, Vojvodini, Kolubari, prijateljima iz Vrnjačke Banje, Vranja…na čestitkama i telegramima kojim su nam čestitali na uspehu.

Aleksandar Brković, kao najmlađi trener u istoriji Lige šampiona, presrećan je i prezadovoljan uspehom.

-Koliko je ovaj uspeh značajan govori i podatak da je selektor rukometašica Saša Bošković. Sa nama danas su, dva kapitena (Maksić i Mandić) koji su igrali Ligu šampiona. Potrudićemo se da damo svoj maksimum, boriićemo se i izgarati na svakoj utakmici. Zahvaljujem se navijačima koji su nas bodrili u Prešovu. Sledeća najvažnija utakmica je protiv Vojvodine u sredu u Smederevu.

Vladimir Mandić istakao je da je ovo veliki uspeh u koji su svi verovali.

– Dali smo svoj maksimum i pokazali koliko vredimo. U Beograd dolaze velike ekipe, ne treba se predavati ni na jednoj utakmici, borićemo se i dati svoj maksimum u Ligi šampiona.

Nenad Maksić, kapiten crno belih u ime igrača, stručnog štaba i uprave zahvalio se svima, a posebno navijačima koji su bodrili crno bele u Prešovu. Pustite nas da još malo uživamo do sutra. Želeo bih da od ovog velikog uspeha izvučemo lepe stvari. Grupa je fenomenalna, zašto da ne budemo četvrti.

1. kolo Partizan – Kopenhagen (28. septembar – 2. oktobar)
2. kolo Real Ademar Leon – Partizan (8. oktobar)
3. kolo Monpelje – Partizan (16. oktobar)
4. kolo Partizan – PIK Seged (19-23. oktobar)
5. kolo Kil – Partizan (20. novembar)
6. kolo Partizan – Kil (23-27. novembar)
7. kolo Partizan – Ademar Leon (30. novembar – 4. decembar)
8. kolo Kopenhagen – Partizan (12. februar 2013)
9. kolo Pik Seged – Partizan (18. februar)
10. kolo Partizan – Monpelje (22-26. februar) 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball