Partizan pred Luksemburžane (subota, 18h - RTS2): "Nada u prolazak dalje" - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Partizan pred Luksemburžane (subota, 18h – RTS2): "Nada u prolazak dalje"

Partizan pred Luksemburžane (subota, 18h – RTS2): "Nada u prolazak dalje"

0 komentar

 Jedan od tri preostala predstavnika Srbije u evropskim kupovima, beogradski Partizan, organizovao je konferenciju za medije pred prvi meč osmine finala Čelendž Kupa sa Bašaražom iz Luksemburga (subota, 18 časova – RTS 2). U redovima lidera na superligaškoj tabeli, vlada optimizam:

Aleksandar Blagojević, direktor kluba:

– Sve vas pozivam na utakmicu protiv ekipe koju poštujemo.  Imamo dovoljno informacija o protivniku, da možemo da se nadamo prolasku u narednu fazu takmičenja, četvrtfinale Čelendž Kupa.  Imali smo dosta zdravstvenih problema u pripremnom periodu, što se tiče igračkog kadra, a to ne govorim da bih našao opravdanje, već da bih upoznao ljude sa trenutnom situacijom. Ulaz na „Banjicu“ je slobodan.

Aleksandar Brković, trener:

– Imamo lepu priliku da nastavimo svoj evropski put. Svi potcenjuju Luksemburžane. Nisu to simpatični Luksemburžani, već ekipa koja ima dosta stranaca. U njihovom sastavu su po dva Slovaka, Poljaka, Hrvata, Francuza, a imaju i Srbina na klupi. Nikoga ne respektujemo, ali svakoga poštujemo. Očekujem podršku navijača. Nadam se da ćemo najveću prednost, koju budemo stvorili i zadržati, a ne kao protiv Jugovića u prošlom kolu, kada smo imali 11, pa popustili na kraju i završili na pet. To ne sme da se dešava na međunarodnim utakmicama.

Savo Mešter, srednji bek:

– Očekujem da pobedimo sa što većom razlikom. Bolji smo, ali to treba pokazai na terenu, igrom i zalaganjem. Nadam se da će doći ljudi u što većem broju da nam pomognu.

Saša Marjanac, srednji bek:

– Nema šta da dodam. Ne samo sutra, već u svakoj utakmici idemo na pobedu.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball