Balkan-Handball.com

Pero Milošević u Libanu – Crnogorci osvojili bogatog gazdu As Sada

Na Bliskom istoku se rađa jedna nova rukometna priča koja će po svemu sudeći povezati Liban i Crnu Goru. Prema informacijama Dnevnih novina bivši strateg Lovćena Pero Milošević spakovao je kofere i danas će otputovati za Bejrut, gdje će u narednih godinu dana voditi njihov najbolji klub As Sad. Međutim bogati predsednik Tamin Sleiman (koji je oženio ćerku katarskog kralja) se zaljubio u igru crnogorske reprezentacije u mečevima sa Nemačkom i Češkom, tako da je izrazio želju da osim Miloševića dovede čitav nacionalni tim u svoj klub kada As Sad bude učestvovao na “Super Globe” turniru, koji svake godine igraju najbolji i najbogatiji klubovi na svetu. Milošević će imati zadatak da već nakon SP u Španiji dovede nekoliko Crnogoraca u klub kako bi spremno dočekali prvenstvo Azije.

Isto je Sleiman uradio prošle godine kada je čitav Valjadolid na čelu sa trenerom Pastorom na 15 dana preselio u Bejrut. Pre dve godine za As Sad su nastupali Petar Kapisoda i Zoran Roganović na čiju je preporuku Milošević i pošao u Liban.  Protekle sezone su za ovaj klub igrali bivši igrači Budućnosti Igor Bakić i Mladen Cigla Ivanović, dok su i igrači iz Hrvatske poput Valčića, Kopljara, Špoljarića, Balića odlazili po finansijsku injekciju u Bejrut kada se igra nezvanično prvenstvo sveta.

Prvi selektor Crne Gore nije puno čekao na novi klub nakon prekida saradnje sa Lovćenom, a ovo je njegov treći odlazak na Bliski istok nakon što je vodio katarski Al Rajan, te reprezentaciju Bahreina.

M.P (DNEVNE NOVINE)

3 Comments

 1. ljubomorni ljudi

  11/12/2012 at 14:02

  nije as sad,nego AL SAD…

 2. Majstor

  11/12/2012 at 14:18

  Cestitam Peri Milosevicu na novom poslu.Podsecanja radi najuspesniji period AL SAAD-a je bio pod vodjstvom Djordja
  Rasica te igracima Bojanom,Butulijom,Vladicom Stojanovicem,
  Dejan Dobardzijev,Sasom Podasinovim i td…osvojena je Azijska
  liga sampiona koja je ujedno i najveci uspeh kluba u njegovoj istoriji.

  • Andrija

   23/12/2012 at 22:40

   Da da,u cg kad neko plita za Pera kakav je kao trener.?’obicno ljudi kazu los Ili veoma los,!!! À na sledece pitanje kakav je kao covjek dobicete odgovor Bolji je kao trener !!!!!!!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *