Po 43. put Struga okuplja rukometnu elitu od 12. do 15. avgusta - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Po 43. put Struga okuplja rukometnu elitu od 12. do 15. avgusta

Po 43. put Struga okuplja rukometnu elitu od 12. do 15. avgusta

zika.bogdanovic
0 komentar

Po 43. put gradić Struga na obalama Ohridskog jezera ugostiće rukometni turnir, koji je u ovom kraju Makedonije i više od tradicije. Ambiciozni organizatori su i ovog puta rešili da sugrađanima, ali i svim rukometnim turistima prirede pravi spektakl, pa će tako i ove godine lista učesnika biti veoma zanimljiva.

Skopski Metalurg će imati priliku da formu pred nastupe u EHF Ligi šampiona gradi kroz nastupe u Strugi, što je postala i svojevrsna tradicija. U tome će imati takmaca u turskom šampionu Bešiktašu, takođe učesniku EHF Lige šampiona naredne sezone.

U Strugi će ove godine igrati  francuski Seson, sedmoplasirana ekipa LNH upravo završene sezone.

Tu će biti i portugalski vicešampion Benfika, za koju je pre par nedelja potpisao i makedonski reprezentativac Nikola Mitrevski.

Izlaz u evrokupove kao trećeplasirana ekipa rumunskog šampionata izborio je Dinamo iz Bukurešta, a Rumuni će formu za evropske mečeve upravo graditi u međunarodnoj konkurenciji za „Ženskoj plaži“ u Strugi.

Poslednji -šesti učesnik turnira je reprezentacija Saudijske Arabije, kojoj će boravak u Makedoniji poslužiti kao dobra priprema pred kvalifikacije za Olimpijske Igre.

Sve u svemu, dosta kvalitetnih utakmica i zanimljivih priča na Balkan-Handball-u čeka vas sredinom avgusta iz Struge.

struga2014_pehari_organizatori

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball