Počela prodaja ulaznica za EURO 2012 u Srbiji – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Počela prodaja ulaznica za EURO 2012 u Srbiji

 Na konferenciji za štampu, prisutnim predstavnicima medija su se obratili Božidar Đurković, generalni sekretar, Pavle Leverda, direktor Card Service-a, tiketing parntera Rukometnog saveza Srbije i Velimir Marjanović, predsednik Upravnog odbora, koji je prvi kupio ulaznicu za finale i istu poklonio maskoti Evropskog prvenstva Tasi.

Biljana Đokić, koja je ispred RSS zadužena za sva pitanja u vezi ulaznica je istakla da je RSS prilikom određivanja visine cena ulaznica vodio računa i o kupovnoj moći naših ljudi i da je naš interes pre svega da što više naših građana vidi utakmice prvenstva koje se održava u našoj zemlji, a tek potom sve ostalo što prodaja sa sobom nosi i pozvala sve da iskoriste popust od 20% na komplete ulaznica koji će važiti do 15. septembra 2011.

Pavle Leverda je istakao da ulaznice za evropski šampionat u rukometu mogu da se kupe preko interneta (www.tickets.rs, www.ehf-euro.com) i da se plate svim vrstama kartica kao i na prodajnim mestima u zemlji i inostranstvu, a spisak prodajnih mesta možete da pogledate OVDE.

Cene dnevnih ulaznica za preliminarni krug takmičenja su 800, 1.000, 2.000, 4.000 i 6.000 dinara, a sve cene dnevnih ulaznica možete da pogledate OVDE.

preuzeto sa www.rss.org.rs

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *