Balkan-Handball.com

Počela sa radom Handball Star Academy u Beogradu

U Beogradu je sa radom počela Handball Star Academy, koja kroz svoj program realizuje invidualni i grupni rad, prilagođen svim uzrastima dečaka i devojčica. Rad je koncipiran na način da odgovori zahtevima i potrebama, kako igrača početnika, tako i već afirmisanih igrača.

Shodno zahtevima i potrebama igrača i igračica, ali i na preporuku rukovodilaca rukometne Akademije Star, cilj svega je poboljšanje kvaliteta polaznika. Program rada obuhvata:

  • Testiranje polaznika – utvrđivanje individualnih sposobnosti polaznika,
  • Stručnu procenu potencijala polaznika,
  • Adekvatnu obuku elemenata tehnike rukometa – grupno i po pozicijama u igri,
  • Usavršavanje tehničko-taktičkih elemenata rukometa,
  • Usavršavanje motoričkih sposobnosti polaznika i
  • Poboljšanje fizičke pripremljenosti polaznika.

academyStručni rad u rukometnoj akademiji će voditi: Dr. Zoran Valdevit, Nenad Kraljevski i Radan Rovčanin. Dr. Zoran Valdevit je ostvario neke od najvećih uspeha srpskog ženskog rukometa, osvojivši četvrto mesto na Evropskom i Svetskom prvenstvu za juniorke sa generacijom 1992, dok je za ime Nenada Kraljevskog vezana poslednja šampionska titula RK Crvena zvezda.

–  Pozivamo sve zainteresovane rukometaše i rukometašice da nam se priključe i unaprede svoj igrački potencijal. Individualni treninig je najbolji put do željenog cilja. Stručni tim akademije je spreman da svojim znanjem, iskustvom i preciznim planiranjem trenažnih sadržaja doprinese unapređenju vašeg dostignutog igračkog nivoa.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *