Porto u subotu dočekuje Vardar: "Idemo bez pritiska, da igramo, da se takmičimo" - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Porto u subotu dočekuje Vardar: „Idemo bez pritiska, da igramo, da se takmičimo“

Porto u subotu dočekuje Vardar: „Idemo bez pritiska, da igramo, da se takmičimo“

Uroš Samardžić
0 komentar

Dva kola pre kraja grupne faze elitnog evropskog takičenja za muškarce, rukometaši Vardara obezbedili su plasman u nok-aut fazu, a sada im sledi gostovanje u Portugaliji. Reč je o duelu 13. kola Lige šampiona protiv Porta, koji je na programu u subotu od 16 časova, a koji će praktično odlučiti o tome koja će od dve ekipe u naredni krug takmičenja sa pozicije broj pet. 

Svoje viđenje predstojećeg meča, ali i situacije u kojoj se makedonski klub nalazi, posebno nakon teških dana ali i trijumfa nad Motorom iz Zaporožja.

  • „Pobeda protiv Motora u prethodnom kolu podigla je atmosferu u timu. Međutim, taj rezultat ne treba da nam daje preterano optimistična očekivanja. Na situaciju gledamo zaista kakva jeste. Porto je favorit sada u duelu i idemo bez pritiska i sa jednim ciljem – da igramo, da se takmičimo i naravno da iskoristimo šanse. Trudimo se da ne razmišljamo o problemima, ali najveći je to što nemamo dovoljno igrača da možemo a rotiramo, tako da ćemo se morati osloniti na ono što trenutno imamo. Znam da će se svi boriti do kraja, nema predavanja – naprotiv, gledaćemo da budemo na nivou na kojem možemo da se izborimo sa domaćinom “, kaže Stefce Alušovski, trener makedonskom i evropskog šampiona. 

Subota, 16 časova, Porto – Vardar.

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball