Balkan-Handball.com

SRLS: Pošalji SMS na 1003!

Zajednica rukometne Super lige Srbije, u skladu sa vanrednom situacijom na teritoriji Republike Srbije, daje punu podršku naporima državnih organa i građana u pružanju pomoći poplavljenim područjima.

Čitava rukometna zajednica se ujedinila u pomoći ugroženom stanovništvu ovih dana, o čemu svedoče i hiljade rukometaša i rukometnih radnika, koji su se uključili u odbranu gradova i sela od poplava u Šapcu, Obrenovcu, Beogradu, Kostolcu i drugim sredinama. Nemerljiv je učinak i u prikupljanju humanitarne pomoći za izbegle ljude.

U skladu sa tim, Zajednica SRLS se svim svojim resursima stavlja na raspolaganje državnim organima, a sve u cilju što brže normalizacije života u područjima pogođenim poplavama.

Zajednica SRLS obaveštava javnost da će svi mečevi narednog kola Plej-Ofa i Plej-Auta Super lige početi minutom ćutanja za žrtve poplava, kao i slanjem SMS poruke na broj 1003 od strane kapitena timova i službenih lica, od koga prihod ide sanaciji štete, a sve to u sklopu šire humanitarne akcije koja će biti preduzeta u narednom periodu.

Čitava rukometna zajednica je u dubokoj žalosti zbog ljudskih gubitaka širom Srbije i izražava saučešće porodicama poginulih – piše u saopštenju Zajednice Superligaša Srbije.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *