PPD Zagreb i Meškov Brest za treće mesto u SEHA: Motiv nije mali... - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan PPD Zagreb i Meškov Brest za treće mesto u SEHA: Motiv nije mali…

PPD Zagreb i Meškov Brest za treće mesto u SEHA: Motiv nije mali…

Marko Marjanović
0 komentar

Za treče mesto SEHA Gasprom lige u sezoni 2015/16 boriće se PPD Zagreb i Meškov Brest. Predstavnici dva tima izašli su pred novinare dan pre utakmice. Zbog gustog saobraćaja pri povratku iz Slovenije,  trener Zagrepčana Veselin Vujović nije uspeo da stigne na pres konferenciju na vreme, pa ga je zamenio njegov pomoćnik Andrija Nikolić. Meč za treće mesto igra se u nedelju od 16:30.

 

Sergej Bebeško, trener Meškov Bresta

  • Sigurno da smo više voleli da igramo finale. Ove godine smo dva puta izgubiti od Zagreba u SEHA Gasprom ligi, potrudićemo se da sada pobedimo. Biće teško jer Zagreb igra praktično na domaćem terenu, imaju veliku pomoć navijača. Juče smo igrali dobro, šteta. Daleko od toga da je treće mesto u ovom takmičenju nebitno, nama je jako bitno.

Ivan Pešić, golman Meškov Bresta

-Odradili smo dobro utakmicu, malo sreće je falilo da ostvarimo cilj. Sa Zagrebom je uvek teško, ali mi ćemo se potruditi. Ako ponovimo jučerašnju igru, trebalo bi da pobedimo ako to učinimo.

Andrija Nikolić, pomoćni trener PPD Zagreba

-Verujemo da ih možemo dobiti i treći put ove sezone. Iscrpljeni smo i mi i oni od jučerašnjih polufinala, nadam se da ćemo se danas dobro odmoriti i spremiti za meč. Očekujemo veliku podršku navijača.

Tin Kontrec, pivotmen PPD Zagreba

-Uz malo više sportske sreće mogli smo u finale. Očekuje nas  napeta i odlična utakmica, kao i polufinalne. Nadam se da ćemo uz pomoć navijača ostvariti i trećču pobedu nad Meškovom.

 

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball