PPD ZAGREB U IZOLACIJI: Odloženo sa Motorom i Nantom – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

PPD ZAGREB U IZOLACIJI: Odloženo sa Motorom i Nantom

RK PPD Zagreb objavio je da je zbog tri pozitivna testa na COVID-19, cela ekipa na početku procesa izolacije narednih 10 dana. Otkazani su mečevi sedmog i osmog kola EHF Lige šampiona sa Motorom i Nantom.

Obavezno testiranje pred put u Ukrajinu, na utakmicu 7. kola EHF Lige prvaka, na Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar, pokazalo je tri pozitivna testa na COVID-19, čime je određena samoizolacija igračima prve momčadi rukometnog kluba PPD Zagreb, zbog neposrednog bliskog kontakta svih uključenih u posljednji trenažni proces.

Time su odgođene dvije utakmice EHF Lige prvaka, ona koja je trebala biti sutra, 26.11. protiv Motora u Zaporožju, te domaća utakmica s Nantesom zakazana za 2. prosinca.

Izricanjem te mjere, igrači će provesti u samoizolaciji 10 dana te će po izlasku iz iste biti testirani na Covid-19 kako bi se nastavili zajednički treninzi. U međuvremenu će treninge nastaviti igrači koji su preboljeli Covid-19 prošli mjesec te oni igrači za koje se dodatnim testiranjem obavljenim početkom studenoga ustvrdilo da imaju antitijela“

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *