Balkan-Handball.com

PRIJAVE JOŠ UVEK MOGUĆE: 10. Kamp rukometnih golmana održava se u Omišu!

Gotovo jedinstven u Evropi po tome što će se održati i ove godine, na početku „novog života“ posle epidemije korona virusa zbog koje je stao čitav sportski svet, 10. međunarodni Kamp rukometnih golmana u Omišu pored Splita, otvorio je aplikacije za nove mlade čuvare mreže koji žele da se oprobaju na međunarodnoj sceni.

Kombinacija treninga i druženja sa velikim zvezdama gol-linije, već deceniju je davala odlične rezultate, pa su se tako mladi golmani iz čitavog sveta okupljali na projektu koji je delo uspešnog sportskog radnika, i samog bivšeg rukometnog golmana, Maria Čaljkušića.

Nepostojanje letova iz Skandinavije u junu zbog situacije u kojoj se našao turizam, otvorilo je mesta za nove polaznike, na inače popunjenom Kampu, pa je tako to šansa za sve mlade golmane iz regiona da se od 22. do 28. juna druže sa imenima poput Benjamina Burića, Harisa Porobića, Dejana Milosavljeva, Marina Šege, Filipa Ivića, Maise Pesoe, Klare Voltering, Vladimira Vujovića, Sandra Uvodića, Marka Markiša i mnogih drugih… 

FACEBOOK STRANICA

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *