"Princ Vilijam" o dolasku u Celje: Iz Zlatoroga nazad u reprezentaciju! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan „Princ Vilijam“ o dolasku u Celje: Iz Zlatoroga nazad u reprezentaciju!

„Princ Vilijam“ o dolasku u Celje: Iz Zlatoroga nazad u reprezentaciju!

zika.bogdanovic
0 komentar

Trostruki svetski šampion i olimpijski prvak Vilijam Akambre pokušaće da se vrati u TOP klasu igrama u slovenačkom Celju Pivovarni Laško do kraja sezone! Tridesetogodišnji levi bek koji se oporavio od povrede Ahilove tetive zadobijene prošle jeseni, igraće kao pozajmljeni igrač mađarskog Vesprema u hali „Zlatorog“.

Akambre je u Vesprem stigao prošle sezone, ali je već posle par utakmica doživeo najtežu povredu u karijeri posle koje će mu biti potrebno vreme da se nametne u timu koji na istoj poziciji ima igrače poput Ilića, Mačkovšeka i Džamalija…

  • Srećan sam zbog dolaska u Celje. Klub mi je dao dobru šansu, a znam da je odličan i da ima mladu ekipu. Ciljevi su ambiciozni i odnose se na osvajanje slovenačkog prvenstva i napredak u Ligi šampiona. Da se to može pokzala je pobeda nad Flensburgom koji je odlična ekipa. Zato sam srećan što sam postao njen deo i što ću se truditi da uradimo zacrtano. Isto tako verujem da ću se vratiti na reprezentativni nivo, što mi je jedan od ličnih ciljeva. Jedva čekam da se pridružim saigračima – rekao je Akambre po dolasku u Celje, koji je nadimak „Princ Vilijam“ dobio nakon što je postigao gol u poslednjoj sekundi olimpijskog četvrtfinala u Londonu, kada je Francuska savladala Španiju.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball