PRODUŽEN ROK ZA PRIJAVE: XII NRT "Terme Čatež" sa rekordnim brojem ekipa - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan PRODUŽEN ROK ZA PRIJAVE: XII NRT „Terme Čatež“ sa rekordnim brojem ekipa

PRODUŽEN ROK ZA PRIJAVE: XII NRT „Terme Čatež“ sa rekordnim brojem ekipa

zika.bogdanovic
0 komentar

Tim XII NRT „Terme Čatež“ aktivno radi na organizovanju ovogodišnjeg turnira koji će biti održan od 27. do 29. decembra u Beogradu. Interesovanje je izuzetno i do sada je više od 90 rukometnih ekipa potvrdilo učešće, a zbog rekordnog broja zainteresovanih, rok za prijavu na turniru će biti produžen do 7. decembra 2015. godine. Iza svega stoji organizacija agencije SportPlus iz Beograda.

Kako stvari stoje, po prvi put će biti probijena cifra od 100 prijavljenih ekipa, a o kakvom progresu je reč najbolje govori podatak da je prošle godine u rukometnoj novogodišnjoj groznici učestvovalo oko 70 ekipa.

Među prijavljenima su ekipe iz svih zemalja bivše Jugoslavije, a pored njih, stižu i ekipe iz Francuske, Austrije…

TERME ČATEŽ – GENERALNI SPONZOR

Generalni sponzor i glavni partner 12. međunarodnog Novogodišnjeg rukometnog turnira je kompanija „Terme Čatež“. Saradnja sa najvećim slovenačkim prirodnim lečilištem i jednom od najprivlačnijih turističkih destinacija u Evropi nastavlja se nakon tri uspešno realizovana turnira u Beogradu.

olimpija_tajmCVETEX UZ RUKOMETAŠE

Tehnički partner turnira je dugogodišnji proizvođač sportske opreme – kompanija CVETEX. Proizvodi ove kompanije biće prisutni tokom decembarskih rukometnih dana u Beogradu.

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball