Balkan-Handball.com

Promena u sastavu Crne Gore pred Hrvatsku

Novo ime u reprenzetaciji Crne Gore u današnjem meču protiv Hrvatske je Vladan Lipovina, koji će zameniti  srednjeg beka Stefana Vujovića. Mladi Vujović se nije u potpunosti oporavio od lekarske intervencije na slepom crevu koju je imao prošle nedelje. Prema rečima direktora reprnezetacije Petra Kapisode on nije u stanju da pruži svoj maksimum na ovom turniru i zato su odlučili da ga zamene.

Kao što smo već rekli, novo ime u timu je Vladan Lipovina, koji je odigrao dve internacionalne utakmice za svoj tim i postigao tri gola.

Novi kapiten Mladen Rakčević komentariše predstojeći meč sa Hrvatima:

““Apsurdno bi bilo da pretimo Hrvatima, ali je sigurno da se nećemo predati. Oni imaju na svakoj poziciji makar dva kvalitetna igrača.  Moramo se boriti što najbolje možemo da ih malo usporimo, da ne grešimo previše u napadu i dozvoljavamo im lake golove.

U mečevima kvalifikacija protiv Nemačke kao  i u baražu sa Švedskom, Crna Gora je uspela da svojom odbranom 3-2-1 iznenadi protivnike. Mogu i to uspeti i večeras?

Hrvati su velesila i na svaku odbranu imaju spreman odgovor. Njihova najveća snaga je baš odbrana, ali zona 6-0. Menjaju minimum jednog igrača, a imaju defanzivne specijaliste, koji su svi dvometraši. Biće veoma, veoma teško, ali nema predaje. Nadam se da ćemo odigrati kvalitetno i podići formu za odlučujuću utakmicu u grupi, u petak protiv Belorusije“ – završio je Rakčević, a prenose Vijesti.

RADIVOJE KOSNIĆ

One Comment

 1. dan

  15/01/2014 at 19:03

  HAJMO NAPRED CRNA GORO !
  SAD JE TRENUTAK SVIMA DA POKAŽU ŠTA ZNAJU ?
  Ova utakmica kako bude ali ona druga morate pobjediti !
  SREĆNO !

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *