Prometno u Koprivnici ovog leta - odlasci i dolasci kao na traci - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Prometno u Koprivnici ovog leta – odlasci i dolasci kao na traci

Prometno u Koprivnici ovog leta – odlasci i dolasci kao na traci

Zorica Radojkovic
3 komentari

Najbolji ženski rukometni klub u Hrvatskoj čeka sezona stabilizacije i velike borbe za očuvanje šampionskog renomea. Vodeći igrački sastav Podravke iz prošle sezone se rasuo po zemlji i inostranstvu, a trener Neven Hrupec preuzeo „Koku“ iz Varaždina.

Kako se Lokomotiva pojačala, a Samobor i onako bio konstantna pretnja, jasno je da Podravku čeka puno izazova u odbrani duple krune.

Podsetimo, iz Podravke su otišle Tatari, Damnjanović, Žderić, Jelčić, Horvat, Gaće, Pušić, Šon, Kiridžić i Čović. Tačnije, od iskusnih igračica, ostala je samo Vesna Milanović-Litre dok su ugovore mahom produžile mlađe igračice(Kapitanović, Dragišić, Vidak, Pongrac, A.Čović). Stigle su Mira Milenković iz Bezansona, Jelena Živković i Jelena Trifunović iz Budućnosti, Ekatarina Nemaškalo iz Sasveta, Anita Poljak iz Lokomotive, Tina Gavranić i Dina Havić iz Zameta, kao i Antonija Jukić i Lea Vukojević iz Zeline.

Tako će verovatno najmlađi sastav u Ligi šampiona sledeće sezone skupljati dragoceno iskustvo utakmicama bar u grupnoj fazi pošto su hrvatske šampionke osigurale direktan plasman u elitno takmičenje. Podravka se nalazi u trećem šeširu na žrebu Lige šampiona(28.jun) zajedno sa Thuringerom, Mecom i Hipom.

Prvi šešir: Đer, Larvik, Budućnost i Oltchim

Drugi šešir: Krim, Bera Bera, Dinamo i FCM

Treći šešir: Thuringer, Mec, Hipo i Podravka

Četvrti šešir: pobednici kvalifikacionih turnira (među kandidatima su Vardar, Ferencvaroš, Bjasen, Rostov, Baia Mare, Holstebro, Lajpcig…)

Možda vam se dopadne

3 komentari

nenad 19/06/2013 - 09:29

Secam se kad je Sanja Damnjanovic dosla u Podravku bila je prakticki totalni anonimus, a pogledajte gde je danas.Verujem ta ce tako biti i sa dve Jelene (Trifunovic i Zivkovic)

Odgovori
Vesy 22/06/2013 - 17:57

Ove Jelene su prosle sezone igrale u klubu koji je bio aktuelni Evropski sampion.Nisu iskoristile sansu i idu u kLub koji je mnogo ispod ranga Buducnosti,a Buducnost je na tim pozicijama dovela Svjetske zvijezde Kamilu Dalbi i Kristinu Neagu.

Odgovori
Goran Mrđen na klupi Podravke :: Balkan Handball 23/06/2013 - 22:35

[…] zvaničnom predstavljanju u klubu, Mrđen je rekao da verovatno u istoriji Podravke u prelaznom roku nije bilo više odlazaka i dolazaka, ali da je spreman za veliki rad i slaganje […]

Odgovori

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball