Rade Stojanovik iz Strumice u Norvešku: Zomimak je lep projekat - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Rade Stojanovik iz Strumice u Norvešku: Zomimak je lep projekat

Rade Stojanovik iz Strumice u Norvešku: Zomimak je lep projekat

zika.bogdanovic
0 komentar

Najbolji igrač strumičkog Zomimaka, jedine ekipe sa prostora Ex-Yu koja će nastupati u EHF Kupu ove sezone, Rade Stojanovik, odlučio je da karijeru nastavi u norveškom Dramenu sa kojim je potpisao ugovor do kraja sezone uz mogućnost produženja saradnje. Najzaslužniji za veliki uspeh trećeg, po kvalitetu, makedonskog kluba, budući da je u mečevima sa danskim Arhusom postigao ukupno 19 golova (u revanšu 13), nastaviće svoju bogatu rukometnu karijeru preko granice:

– Dogovorio sam se sa Dramenom. To je klub velike rukometne tradicije, kako u Norveškoj, tako i u Evropi – kaže bivši makedonski reprezentativac (nastupao na SP 2009 u Hrvatskoj) koji nije u planovima selektora Ivice Obrvana i dodaje:

– U Zomimaku sam imao fer i korektan odnos. Ljudi su predivni, imaju lep i uspešan projekat. Posebno sam srećan što sam bio deo toga i što smo se upisali u istoriju strumičkog i makedonskog rukometa. Prva smo ekipa koja će igrati u grupnoj fazi EHF Kupa – hvali uslove u Strumici iskusni levi bek i zaključuje:

– Za mene je ovo bila predivna polusezona. U ekipi vlada veliko drugarstvo, što je bitan faktor za ostvareni uspeh. Ekipa je dobro ukomponovana i svakoj ekipi će biti teško da osvoji bodove u Strumici.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball