Balkan-Handball.com

Radojkoviću se „drma“ u Koperu – Denić nije zamena

Dva vezana poraza od Maribora i Gorenja, definitivno su izbacila Cimos Koper iz šampionske trke, koji sada za prvoplasiranom ekipom iz Velenja zaostaje velikih osam bodova. Ostaje liga za prvaka da se nešto popravi, ali svima je jasno da napad na titulu, pa i drugo mesto, ostaje u domenu teorije. U skladu sa tim, glasine o promeni na klupi kluba sa primorja, gde je prethodnih godina uspeha imao Fredi Radojković, sve su jače.

– Nisam dao ostavku. Ne znam odakle su došle te vesti. Dao sam tu mogućnost. Kada vrhunski rezultati nisu u skladu sa očekivanjima, trener je taj koji ide. Prihvatiću svaku odluku – rekao je Radojković.

U slovenačkim medijima se kao opcija pojavilo ime selektora Borisa Denića, međutim, iz RZS-a su to brzo demantovali, potvrdivši da će Denić ostati profesionalac – samo na selektorskoj funkciji do Rija 2016. godine.

Pod vođstvom Radojkovića, Cimos Koper je u jednoj sezoni osvoji šampionsku titulu i Čelendž Kup (2011), a godinu dana kasnije, igrao u četvrtfinalu EHF Lige šampiona, gde je bio nadomak plasmana na F4 protiv Atletika iz Madrida.

photo: siol.net

3 Comments

 1. pera

  09/02/2013 at 00:00

  Perun ide u Kopar za trenera. Ko sme da se kladi?

 2. marko

  09/02/2013 at 15:51

  Kakav Perun nece tamo stranac bit trener nikad!

 3. Shpanac

  11/02/2013 at 10:37

  A Perun je „trener“?

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *