Radosavljević posle Nemaca: U glavama ostali na Portugalu - Islanđani bazirani na jednom igraču - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Radosavljević posle Nemaca: U glavama ostali na Portugalu – Islanđani bazirani na jednom igraču

Radosavljević posle Nemaca: U glavama ostali na Portugalu – Islanđani bazirani na jednom igraču

zika.bogdanovic
3 komentari

Trener srpskih kadeta, Aleksandar Radosavljević, nije bio zadovoljan viđenim u porazu od Nemačke 22:30. Posle dve dobre defanzivne partije protiv Brazila i Portugala, glavni segment u igri „Orlića“ nije bio na pređašnjem nivou.

  • Odbrana nije bila na visini zadatka, pogotovo u prvom poluvremenu, primili smo 16 golova. U otvaranju leži ključ poraza. U prve dve utakmice nas je krasila odbrana, malo primljenih golova, a to protiv Nemaca nije bilo slučaj. Ostavila je traga utakmica sa Portugalom, poraz u poslednjim sekundama, to je odlika nas, ostalo je glavi, ova utakmica nije bila u fokusu. Trudićemo se da popravimo nivo odbrane protiv Islanda pa ćemo videti – rekao je trener Saša Radosavljević i dodao:
    Portugalci igraju sa dva tima na ovom turniru. Pobedu nad Islandom izborila je druga postava u odnosu na utakmice sa nama i Nemcima. Islanđani nisu ostavili jak utisak u dosadašnjem delu. Igra im se svodi na jednog igrača i snažnu odbranu. Levi bek Trastarson. on je ključ napada, ako se on zatvori kako su to uradili Portugalci, to će biti veliki posao – zaključio je srpski trener.

Možda vam se dopadne

3 komentari

Marko 09/08/2019 - 21:53

Ocajano igrate!

Odgovori
Zoran 10/08/2019 - 12:21

Totalno losa igra.

Odgovori
Vox 10/08/2019 - 13:22

Sale ne lupaj više,nemaš pojma i ne zanosi se.Ostavka i to je to ili smena !

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball