Reakcije nakon susreta C.zvezda - Logronjo: "Nismo zadovoljni - Dobar rezultat" - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Reakcije nakon susreta C.zvezda – Logronjo: "Nismo zadovoljni – Dobar rezultat"

Reakcije nakon susreta C.zvezda – Logronjo: "Nismo zadovoljni – Dobar rezultat"

0 komentar

Konferencija za medije nakon meca izmedju Crvene zvezde i Logronja:

Igor Butulija, trener Crvene zvezde:
– Bio je dobar rukomet, publika je imala sta da vidi. Bez ikakve potrebe, usli smo nervozno u mec. Nisam iz nekog rituala, opet trazio tajm-aut u sestom minutu, kao protiv Kolubare. Nasa igra je bila bazirana na agresivnoj odbrani, koje nije bilo, a tako sa Spancima ne moze nista da se napravi. Sa te strane sam jako nezadovoljan. Nismo igrali rukomet, koji smo pokazivali ovih nekoliko meseci. Sve sto smo se dogovorili, nismo ispostovali. Spanci  su iskontrolisali mec. Nadam se da cemo u revansu odigrati mnogo bolje.

Trener Spanaca, Luis Miguel Eskorbe:
– Igrali smo protiv dobre ekipe, koja igra brz i moderan rukomet. Igrali smo dobro u napadu, i pored tri povredjena igraca. Igrali smo u lepo ambijentu. Posle preokreta, uspeli smo da se vratimo. Obe ekipe su igrale dobro i dale sve od sebe

Gregor Lorger, golman La Riohe:
– Cestitam Zvezdi, koja je veliki klub, koji svi respektuju i u Spaniji. Bila je dobra utakmica za publiku. Znali smo da ce dvorana biti puna i sta nas ceka ovde. Dosli smo bez tri igraca, i sad se povredio i jos desni bek, pa smo igrali sa desnorukom postavom. Rezultat je dobar za obe ekipe. Videcemo sta ce biti u revansu.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball