RK Partizan pokreće kampanju "RUKOMET SE VRATIO" - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan RK Partizan pokreće kampanju „RUKOMET SE VRATIO“

RK Partizan pokreće kampanju „RUKOMET SE VRATIO“

zika.bogdanovic
0 komentar

Rukometni klub Partizan započeo je promotivnu kampanju „Rukomet se vratio!“ i čini je serija oglasa, plakata, web banera i radio spotova kojima se stanovnici Beograda animiraju za posetu utakmicama, a navijači pozivaju na nenasilno ponašanje i fer navijanje.

Ideja kluba i marketinga je da podstakne svest ljudi da su sportska borlišta mesta na kojima će navijači bodriti ljubimce fer i sportski.

U svojim kampanjama RK Partizan nastoji da se približi i identifikuje sa vernim, ali i novim navijačima kluba. U promotivnim aktivnostima učestvovaće zaslužne osobe iz sportskog i društvenog života koje će na taj način dati posebnu vrednost porukama oglasne kampanje.

U subotu u 20 sati, u 5. kolu Regionalne lige, prvi put u istoriji dva kluba, odmeriće snage Partizan i Borac iz Banjaluke, a čast da bude prvi promoter ove kampanje je poznati muzičar Dragoljub Đuričić.

Kao deo proslave 68. rođendana SD Partizan, utakmica će ovog puta trajati 68 minuta odnosno, najmlađi navijači će posle završetka regularnih 60 minuta utakmice, moći da siđu na teren i da se slikaju, druže i igraju rukomet sa prvotimcima Partizana u trajanju od osam minuta koliko je najviše dozvoljeno po pravilima.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball