RK Partizan započeo pripreme – Osveženja u trenerskom kadru – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

RK Partizan započeo pripreme – Osveženja u trenerskom kadru

Trener rukometaša Partizana, Nenad Maksić okupio je svoje pulene na stadionu JNA i započeo pripreme za novu sezonu. Na prvom treningu su urađena merenja i testiranja i odrađen lakši trening, a pravi i težak rad očekuje se u narednom periodu.

Na prvom okupljanju je bilo prisutno 15-ak igrača među kojima i neka stara lica poput beka Ivoševića, golmana Ilića, pivotmena Ostojića, pivotmena Popovića, kao i nekoliko novajlija koji su na probi i koji će pokušati da se nametnu treneru i zasluže crno-beli dres.

Opravdano odsutni bili su juniorski reprezentativci Radović, Sretenović, A.Radovanović, Živković, M.Radovanović koji su dobili produženi odmor do 11.8. zbog učešća na EP, kao i kadetski reprezentativci koji imaju obaveze u reprezentaciji i učešće na SP.

NOVA LICA U STRUČNOM ŠTABU

Nenadu Maksiću će u novoj sezoni u ulozi asistenta pomagati Akim Komnenić, koji je dugo godina radio u mlađim kategorijama kluba, a prošle sezone vodio i prvoligaša – Primus iz Beograda. Trener druge ekipe u novoj sezoni biće Andreja Vukojević, koji je uspešno radio vodeći Partizan 3.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *