Rojević okupio "olimpijski tim" u Staroj Pazovi - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Rojević okupio „olimpijski tim“ u Staroj Pazovi

Rojević okupio „olimpijski tim“ u Staroj Pazovi

zika.bogdanovic
0 komentar

Muška seniorska reprezentacija Srbije, takozvani „olimpijski tim“ okupio se u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Radni naziv ”Olimpijski tim” dolazi iz želje da u narednom olimpijskom ciklusu ovi momci budu kandidati za najbolju seniorsku ekipu i na ovakvim okupljanjima to treba i da pokažu.

Sa takvim pristupom se obratio selektor Boris Rojević na uvodnom sastanku, direktor Marko Vujin, ali i ostali treneri iz stručnog štaba uz posebnu pohvalu u pravcu Andreja Trnavca, Marka Jevtića i Uroša Kojadinovića koji nisu bili u obavezi da svoj odmor daju na treninge za nešto što su oni već radili. 

Bek novosadske Vojvodine, Jovica Nikolić, kroz ovakva okupljanja traži put ka prepoznatljivoj formi, ali i povratku u najjači sastav nacionalne selekcije.

”Osećam se jako dobro, sezona je gotova, imao sam pauzu od deset meseci zbog povrede. Izuzetno sam srećan što sam uspeo da se vratim zdravstveno. Izvestan period nisam bio u reprezentaciji, čast je i zadovoljstvo što sam ovde. Zaista sam jako srećan što sam ponovo ovde.”

Ognjen Cenić, najmlađi je član na ovom okupljanju, i u ovoj godini ima ga sa svim selekcijama – od kadetske do seniorske. Selektor ga je dočekao rečima ”da se sa ovakvim talentom dva puta pozdravlja”.

”Bio sam sa kadetskom, juniorskom, a sada i seniorskom reprezentacijom. Velika čast za mene što svi veruju da mi je u njihovoj selekciji mesto! Uvek se rado odazivam za Srbiju, koja god da je ekipa u pitanju. Na Evropskom prvenstvu za kadete u Podgorici ovo leto nas očekuje težak zadatak, ali su ambicije velike. U grupi smo sa Hrvatskom, Slovenijom i Grčkom, težimo prvom mestu u grupi i prolazu u četvrtfinale.”

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball