RSS, Bojana i Adžić u izboru za HANDBALL PERSON OF 2012 - Balkan-Handball.com
Naslovna Analize RSS, Bojana i Adžić u izboru za HANDBALL PERSON OF 2012

RSS, Bojana i Adžić u izboru za HANDBALL PERSON OF 2012

zika.bogdanovic
3 komentari

Interesantan projekat rukometnog sajta na engleskom jeziku – HANDBALL-PLANET.COM pod nazivom HANDBALL PERSON OF THE YEAR 2012, sakupio je na mestu 24 člana žirija – rukometnih legendi, zvezda, TOP trenera i novinara iz 14 zemalja, koji su nominovali 15 osoba – projekata za ovu prestižnu titulu. Do 10. januara, članovi žirija, među kojima su i imena poput Krečmara, Ortege, Lazarova, Vukovića, Ilića, Nađa, Simoneta, Jurak, Tatari, Valtera, Mačeka i drugih, odlučiće ko je bio HANDBALL PERSON OF THE YEAR 2012.

Ono što je interesantno među nominovanima se nalazi i Rukometni savez Srbije, kao jedini nacionalni Savez koji se našao u visokom društvu, kao i Dragan Adžić, odnosno, Bojana Popović.

POGLEDAJTE LISTU NOMINACIJA – PUBLIKA JE 25. ČLAN ŽIRIJA – GLASAJTE

Možda vam se dopadne

3 komentari

montenegrostar 02/01/2013 - 18:11

ako adzic ne uzme titulu,bruka i sramota za rukomet,i dokaz da je rukomet jedan od mnogobrojnih sportova gdje je korupcija prisutna..

Odgovori
9-er 03/01/2013 - 19:17

Ovo je glasanje sajta handball-planet đe svaki posjetilac sajta može da glasa i veze nema sa zvaničnim izborima ehf-a ili ihf-a.
tako da tu o korupciji nema govora ali pošto svako tu može glasat navijački onda takođe nema govora o objektivnom izboru.
Što se tiče korupvije ili raznih vidova pritisaka to je davno ispričana priče i to je najočiglednije baš u IHF-u & EHF-u.
Evo jedan kuriozitet: Termine odigravanja utakmica u Beogradu (grupne faze) nije određivao domaćin takmičenja (što bi bilo prirodno) nego Norveška televizija. Dali ste vidjeli i jednu reklamu na utakmicama (teren + okvir)a da to nije bila reklama neke Norveške firme
ITD……

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball