Balkan-Handball.com

RSS dobio novi Statut

Skupština Rukometnog saveza Srbije velikom većinom glasova usvojila je novi Statut Rukometnog saveza Srbije. Za izglasavanje najvažnije akta u rukometnog organizaciji glasao je 31 delegat od 39 prisutnih na okupljanju održanom u beogradskom Hajatu.

Sednicu koja je trajala gotovo tri sata obeležila je rasprava o amandmanima podnetim od strane predstavnika Rukometnog saveza Vojvodine i Rukometnog saveza Kosova i Metohije, koji su izrazili nezadovoljstvo sadržajem Statuta i glasali protiv.

Novi Statut trebalo bi da omogući veći uticaj klubova u najvišem organu rukometnog sporta u Srbiji.

2 Comments

 1. rukometni poznavlac neptilika

  11/03/2021 at 08:43

  Vojvodina i Kosovo su ostali bez najjaceg aduta onog momenta kada je RSS prihvatio ideju njihovog kadra da klubovi cine skupstinu rss .
  To se juce i pokazalo oni koje drzi RSV ( kancelarija ) su glasali protiv a oni koji midle svojom glavom ili sunoz jlubova su glasali ZA … teranje inata RSV po novom statitu se prevazidje regionalnom kancelrijom, a delegati su iz klubiva … pa pa regionalizaciji , samo sebe ste juce svi smenili

  • Jovan Stojkovic

   12/03/2021 at 23:10

   Božo ti li si)))) Pa to je i on sve radio. Pune 4 godine samo se bavio (sa svojim botovima i satelitima) rovarenjem. I završio kako je završio. Tako će i ovi. Iste priče isti šaptači isti tapšači. Isti ishod.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *