Balkan-Handball.com

"Sa rukometnom loptom u zdraviju budućnost"!

Rukometni savez Srbije u nedelju 12. oktobra 2008 od 18 časova u beogradslkim "Šumicama, organizuje manifestaciju "Sa rukometnom loptom u zdraviju budućnost!". Naime, srpska Federacija je u saradnji sa Evropskom rukometnom federacijom obezbedila 1000 ADIDAS rukometnih lopti koje će biti poklonjene najuspešnijim klubovima u takmičarskoj 2007/2008. godini – prvacima Drugih, Prvih i Drugih srpskih liga ,kao i najuspešnijim klubovima u Ligama i Prvenstvima Srbije mlađih kategorija.

S obzirom na činjenicu da su lopte osnovni rekvizit u razvoju mladih igrača, kao i da postoji hroničan deficit lopti u svim klubovima, nabavka i podela rukometnih lopti je najsvrsishodniji način pomoći razvoja rukometa, sa posebnim akcentom na popularizaciji rukometa i sporta uopšte kod mladih.

Uz prigodan kulturno zabavni program (gosti će biti Ministarka Omladine i Sporta, Snežana Samardžić Marković, član Gradskog veća, Goran Kreclović, proslavljena rukometašica Svetlana Ceca Kitić i mladi rukometaši Vladimir Perišić i Dragana Cvijić) biće organizovano i takmičenje u šutiranju sedmeraca, a najuspešniji će biti nagrađeni.


rss.org.rs

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *