SAMO DA JE GOL: "Vrabac" pogadja i rukama i nogama - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan SAMO DA JE GOL: „Vrabac“ pogadja i rukama i nogama

SAMO DA JE GOL: „Vrabac“ pogadja i rukama i nogama

Zorica Radojkovic
0 komentar

Jedno od najbržih levih krila u Srbiji, i to ne samo u svojoj generaciji (1991), Jelenu Vardu od ove sezone imaju priliku da gledaju i ljubitelji fudbala. Nekadašnja igračica beogradskog Radničkog i reprezentativka Srbije u rukometu na pesku, poznata i pod nadimkom „Vrabac“, ove sezone daje golove i rukama i nogama. U dva kola fudbalskog prvenstva već je dala tri gola.

Kako je došlo do spajanja rukometa i fudbala?

-Rukomet igram 12 godina. Posle silnih problema i rasformiranja Radničkog, nastavila sam da igram u Maks sportu i Vojvodini, ali usled celokupne generalno loše situacije u gotovo svakom aspektu i atmosfere koja nije bila dobra, zasitila sam se nekako rukometa. Fudbal takodje igram od malena. Otišla sam na jedan trening tek oformljenog Obilića i svidelo mi se. Ljudi su oduševljeni, a devojke su me lepo prihvatile. To je ono što me tera da nastavim dalje.

A rukomet?

-Igraću ovu sezonu za moj matični klub, Voždovac. Želim da ispoštujem mog dobrog trenera Milana Andjelkovića pošto smo se dogovorili pre nego što se „desio“ fudbal. Za sada se ne poklapaju dani kada imam rukometnu i fudbalsku utakmicu pa izdržavam nekako, završila je uz osmeh Jelena kratku, ali zanimljivu priču za Balkan-Handball.com.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball