Sara Garović u poljskom Koszalinu - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Sara Garović u poljskom Koszalinu

Sara Garović u poljskom Koszalinu

zika.bogdanovic
4 komentari

Juniorska reprezentativka Srbije, Sara Garović (19), karijeru nastavlja u poljskom Koszalinu sa kojim je potpisala četvorogodišnji ugovor. Poljski prvoligaš rešio je da obezbedi budućnost na pozicijama desnog beka i krila, koje talentovana levoruka igračica može da pokrije. Garovićeva je superligaško iskustvo sticala u dresovima Radničkog, Železničara i novog člana elite, Juniora, a karijeru je započela u ekipi Avale, odakle je prešla u Voždovac.

Možda vam se dopadne

4 komentari

dubioza kolektiv 19/01/2014 - 12:15

Evo kako to kod nas funkcioniše,u ženskom a i muškom rukometu.Ona sa 19 godina i 10 ak godina treniranja odlazi kao poluigrač,veoma talentovana ,levoruka ali nedovoljno obučena,da ne kažem HENDIKEPIRANA.Naravno da je to najmanje njena greška.Identičan primer je i Marsenić,umesto da radi individualno svakodnevno do iznemoglosti i da ode u inostranstvo kao formiran i kompletan ,da klub dobije veliko obeštećenje a reprezentacija rešenje za 10 godina,on trenira intezitetom kao da ima 35 godina i to kod trenera koji ovde piše kolumne o tome šta i kako treba da se radi.Evo Brkoviću neka Marsenić bude tvoj životni doprinos srpskom rukometu i pamtićemo te više i duže nego sve tvoje titule i kupove u srpskoj ligi.

Odgovori
istina 20/01/2014 - 19:01

brate, ti si najveci rukometni strucnjak.. ako bi bio ljubazan da ostavis svoje podatke, mislim da ces imati mesto kao selektor reprezentacije sveta jer si toliko pametan da je steta da ne budes.

Odgovori
dubioza kolektiv 21/01/2014 - 09:20

hvala na komplimentu,za sada usmeravam domaće neznalice i samoproglašene trenere ,a ko je u pravu VIDIMO VEĆ GODINAMA !

Odgovori
dubioza kolektiv 21/01/2014 - 10:41

Molim domaće stručnjake da neko nabroji ili navede /pošto za nabrajanje treba više od 1/u poslednjih 5 godina koji naš igrač je direktno iz naše lige otišao u inostranstvo u neki respektabilniji klub ,a da je tamo ODMAH počeo da igra neku važniju ulogu i za koje obeštećenje ??
Ja znam smo jednog ,i to samo po obeštećenju a i on dan danas tumara po nebitnim evropskim klubovima /N .Malenčić/

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball