Sebastian Skube se povukao iz reprezentacije Slovenije - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Sebastian Skube se povukao iz reprezentacije Slovenije

Sebastian Skube se povukao iz reprezentacije Slovenije

zika.bogdanovic
0 komentar

Dugogodišnji slovenački reprezentativac Sebastian Skube (29) odlučio je da napravi reprezentativnu pauzu. Član danskog Silkeborga se odlučio na ovakav potez nakon što je ostao van olimpijskog sastava za Rio odlukom Veselina Vujovića. To je rekao u intervju za siol.net.

  • Za sada se neću odazivati pozivima u reprezentaciju. Ove godine sigurno ne. Dva puta sam dobio korpu, za EP u Poljskoj i Olimpijske Igre. Za mene je to dovoljno jasan znak. Ne treba mi da treniram, a posle ne idem na prvenstvo. Za mene, kao i za slovenački rukomet je bolje da igra neko mlađi – rekao je Skube, a na konstataciju da je Vujović za slovenačku Ekipu javno priznao da je pogrešio kada je Henigmana uvrstio u sastav ispred njega, dodao je:
  • Meni to ne pomaže. Olimpijske Igre nisam video. Sa Vujovičem nisam našao zajednički jezik, teško komuniciramo. Na putu do Rija sam bio važan član ekipe. Na primer, u baražu za Katar sa Mađarima, pa meču sa Makedoncima u osmini finala u Kataru, pa kvalifikacijama. Za nešto sam se borio u reprezentaciji 10 godina, a to nisam video – rekao je razočarani bivši levi bek Celja PL.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball