Balkan-Handball.com

Zagreb stiže u Našice, Horvat: Izvukli smo pouke, možemo do pobede

Hrvatski derbi u kome će Nexe i PPD Zagreb odmeriti snage u borbi za titulu, odigraće se u petak u Našicama od 17.30 časova.

„Očekujemo jedan veliki rukometni spektakl, punu dvoranu i našu dobru izvedbu. Pripremali se jesmo, iz prijašnjih utakmica, pogotovo one u Brestu smo izvukli pogreške i pouke te znamo da sutra možemo ostvariti pobjedu. Iskreno, jedva čekamo, vjerujem kao i cijeli grad Našice, ali i regija ovaj veliki derbi hrvatskog rukometa koji nas  očekuje – rekao je u najavi meča trener Nexe-a, Hrvoje Horvat.

Kapiten „Gromova sa Krndije“, Saša Barišić – Jaman, pozvao je navijače i obećao bolju partiju svog tima u odnosu na protekli period:

„Mislim kako možemo odigrati puno kvalitetnije nego smo to učinili u Final Fouru u Brestu. Iza nas su velike pripreme, a što je dobro svi smo zdravi i jedva čekam da sutra utakmica počne. Ja se nadam kako će biti jedan pravi rukometni derbi, uostalom kao što i priliči za prve dvije ekipe, a ovom prilikom pozivam sve naše navijače da nas dođu bodriti u što većem broju sutra u pola šest. Nadamo se jednoj dobroj utakmici i pozitivnom rezultatu. Svim igračima znači jako puno podrška u dvorani, a stvarno naši navijači su tijekom cijele sezone pokazali da nas bodre na savršen način i uopće ne sumnjam da sutra dvorana neće biti puna – rekao je među ostalim Saša Barišić – Jaman.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *