SELEKTORSKO MESTO ZA TITULU - Červar: Volja je nekada jača od moći! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan SELEKTORSKO MESTO ZA TITULU – Červar: Volja je nekada jača od moći!

SELEKTORSKO MESTO ZA TITULU – Červar: Volja je nekada jača od moći!

zika.bogdanovic
0 komentar

Metalurg je uzdrmao apsolutnog favorita – Vardar 29:26, pobedom na startu plej-ofa! Predao je Lino Červar selektorsku funkciju Raulu Gonzalesu, ali za uzvrat traži makedonsku titulu. 

  • Veoma sam ponosan na moje rukometaše koji su pokazali ogromnu hrabrost i želju za uspehom nad favorizovanim Vardarom – počeo je Červar u svom stilu:
  • Odigrali smo odličnu utakmicu u kojoj smo pokazali da je volja nekada jača od moći, da smo tim koji ima budućnost i zaslužuje svoje mesto na evropskoj karti. Posebno sam zadovoljan što smo igrali moderan rukomet i negovali stil koji ima budućnost. Bio sam razočaran izlaganjem Gina Strezovskog, koji me napao da igram seljački rukomet. Kao profesor koji vaspitava rukometne kadrove, Strezovski bi morao da obrati pažnju na svoj vokabular, posebno kada napada druge trenere – rekao je Červar i zaključio:
  • I dalje smatran da je mogućnost da se napada sa sedam igrača nešto najbolje što se desilo u rukometu u poslednje vreme, zato što daje šansu kreativnim ekipama. Možda su protiv ovog pravila ekipe koje ulažu ogroman novac, a koje još ne uspevaju da se adaptiraju na takvu igru. Pokazali smo protiv Vardara da taj sistem funkcioniše, i kada protiv sebe imaš rivala koji konkuriše za F4 Lige šampiona.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.