Šesti Kamp rukometnih golmana, u Splitu od naredne godine! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Šesti Kamp rukometnih golmana, u Splitu od naredne godine!

Šesti Kamp rukometnih golmana, u Splitu od naredne godine!

zika.bogdanovic
0 komentar

Šesti međunarodni Kamp rukometnih golmana koji se prethodnih pet godina održavao u Makarskoj i Tučepima, od naredne godine imaće svoju premijeru u Splitu od 18. do 24. juna, objavili su organizatori.

– Svakako je iskorak u organizaciji prebacivanje kampa vratara iz Makarske i Tučepa u Split prvenstveno je organizator donio takvu odluku radi povećanja kapaciteta . U Makarskoj je bilo lijepo ali je došao trenutak da se napravi iskorak i da se nešto promijeni – kaže organizator kampa Mario Čaljkušić.

Prema njegovim rečima, prethodno mesto održavanja je zadovoljavalo mnoge uslove, ali nije davalo mogućnost povećanja kapaciteta, što je jedan od glavnih ciljeva Kampa u narednom periodu.

– Split je jedan od najljepših gradova svijeta te samim sudionicima će biti omogućeno jako puno dodatnih stvari i zanimacija koje grad nudi te koje će biti uključene u sami kamp.

Najpoznatiji golmanski kamp u svetu rukometa i naredne sezone biće otvoren za mlade čuvare mreže, golmane i njihove koleginice od 12 do 21 godine starosti.

Prijave za narednu godinu su već počele preko zvanične stranice Kampa.
www.handball-goalkeeper.com

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball