Balkan-Handball.com

Slovenci žele u borbu za medalje, Gašper Dobaj: Imaju odlične šutere, ali mi se pitamo

Reprezentacije Slovenije upisala je šest pobeda na Svetskom prvenstvu u Španiji i tako potvrdila renome koji je stekla osvajanjem evropskog zlata u Celju prošlog leta. Tim Saše Prapotnika naređao je pobede nad rivalima kakvi su Tunis, Srbija, Španija i Koreja, a optimizam provejava i iz izjava pred meč četvrtfinala sa veoma dobrim Portugalcima.

Jedan od glavnih protagonista uspeha slovenačkog tima, čuvar mreže Gašper Dobaj, nalazi se u pravoj formi i najavljuje borbu do poslednjeg daha:

  • Portugalci su jaka ekipa, poznajemo ih sa poslednjeg Evropskog prvenstva, upoznati smo sa kvalitetima. Imaju jako dobre šutere, ali uz dobru pripremu i angažman od 110%, sve je na nama – kaže budući čuvar mreže Kopera, gde će otići kao pozajmljeni igrač Celja PL.
  • Što se tiče preostalih četvrtfinala. Verujem da će Hrvatska pobediti Tunis, jer stvarno dobro igra čitav turnir. U duelu Francuske i Danske presudiće dnevna forma. Egipat me je iznenadio iskreno. Igraju odlično, ali i Norvežani su jaki sa vrlo dobrim golmanom. Očekuju nas četiri veoma dobre utakmice u četvrtfinalu – zaključuje Dobaj.

Tunis na Hrvatsku – Francuzi eliminisali domaćina

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *