David Miklavčić: Nismo svesni šta smo uradili! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

David Miklavčić: Nismo svesni šta smo uradili!

Nakon osam godina posta i gledanja u leđa najvećem rivalu Celju, ekipa Gorenja iz Velenja osvojila je titulu šampiona Slovenije, četvrti put u istoriji. „Ose“ su to učinile kolo pre kraja prvenstva, pobedom nad Krkom u Novom Mestu, ali pre svega sa dve pobede nad Celjanima ovog proleća.

Mladi tim Zorana Jovičića ništa nije prepustio slučaju u poslednjih šest kola, i maksimalnim učinkom sačuvao prvo mesto ispred Trimo Trebnja. Koliki je to zapravo uspeh, ekipa još uvek nije ni svesna, zaključio je nakon osvajanja naslova jedan od najiskusnijih, David Miklavčić.

-Konačno smo uspeli. Borili smo se čitavim tokom maja, igrali smo praktčno na svaka tri dana, i svaku utakmicu na nož. Želeli smo dokazati da nećemo posustati, znali smo da nas čeka pakao u Novom Mestu. Krka se borila za opstanak, i mislim da je igrala dobro, mi smo morali da igramo maksimalno da bih dobili. Previše smo se opustili nakon osam razlike, oni su počeli da se vraćaju, ali srećom nije bilo vremena. Inače, mislim da mi još uvek nismo svesni šta smo uradili, nismo svesni da smo šampioni – rekao je Miklavčić.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *