Balkan-Handball.com

Šolin Zagreb startuje iz Barselone (20.45): Nismo turisti!

Vlado Šola imaće debi u ulozi trenera RK PPD Zagreb na najtežem mogućem terenu, u „Blaugrani“. Barselona će ugostiti hrvatske šampione od 20.45, a momci koji su startovali u EHF Ligi šampiona ove sezone sa tri poraza, pokušaće da ostave najbolji mogući učinak.

  • Obzirom da sam stigao u klub tek prije nekoliko dana jasno je da nisam imao dovoljno vremena za pripremu ovog susreta u kojemu gostujemo kod najtežeg mogućeg protivnika. Naravno da ćemo protiv Barcelone dati sve do sebe i pokušati se pokazati u najboljem mogućem svjetlu, ali mi smo se zapravo već sada počeli pripremati za ono što slijedi nakon Barce. Ono što sam rekao dečkima i što sutra od njih očekujem jest da ne misle niti u jednom trenutku na krajnji rezultat, već da se koncentriraju na svoju izvedbu i da daju sve od sebe da odigraju najbolju moguću partiju. Minimum koji se od njih očekuje jest da ulože svu svoju energiju kroz svih 60 minuta utakmice. Što se tiče našeg zdravstvenog kartona mogu se tek požaliti na lakšu ozljedu Senjamina Burića koji nije trenirao nekoliko dana, ali trebao bi biti na raspolaganju za utakmicu. Ostali su na sreću svi zdravi – prokomentisao je novi glavni trener PPD Zagreba Vlado Šola.
  • Ne idemo u Barcelonu turistički, to je sigurno. Znamo kakav nas  protivnik čeka i kakvu ekipu imaju, ali mi idemo tamo dati svoj maksimum. Imamo i određeno osvježenje u čitavoj energiji ekipe koje se dogodilo dolaskom novog trenera. Trener Šola ima neke nove ideje i nacrte, a na nama je da to implementiramo što prije i da već za Celje budemo u poziciji osvojiti bodove – poručio je levi bek PPD Zagreb Nemanja Obradović.
  • Lani sam odigrao jednu od prvih svojih utakmica u dresu PPD Zagreba upravo u Barceloni i to je jedno iskustvo koje nikada neću zaboraviti. Barcelona je gigant u svijetu rukometa, ali mi idemo gore odigrati jednu pravu mušku utakmicu, što se ono kaže pobit se i ostavit srce na terenu. Pokušat ćemo ih iznenaditi. Novi trener je donio neke nove stvari, a na nama je sada da na to pozitivno odgovorimo. Ako je suditi o tome po prvim treninzima mislim da smo na dobrom putu i da ćemo to predočiti na terenu – rekao je levi bek PPD Zagreba Zvonimir Srna.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *