SPEKTAKL U "BORIKU": Finalni turnir Kupa Bosne i Hercegovine u Banjaluci - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan SPEKTAKL U „BORIKU“: Finalni turnir Kupa Bosne i Hercegovine u Banjaluci

SPEKTAKL U „BORIKU“: Finalni turnir Kupa Bosne i Hercegovine u Banjaluci

zika.bogdanovic
0 komentar

Završni turnir Kupa Bosne i Hercegovine u obe konkurencije biće održan narednog vikenda u Banjaluci. Čelnici ženskog i muškog rukometnog kluba Borac prionuli su na posao kako bi borba za poslednji trofej u sezoni protekla u najboljem mogućem redu.

U polufinalu ženskog turnira se u subotu u „Boriku“ sastaju Grude – Krivaja (13.30) i Borac – Hadžići (18), dok će kod muškaraca snage odmeriti Leotar – Konjuh (16) i Borac – Gračanica (20).

Finalni mečevi u nedelju od 18 i 20.30 časova biće prenošeni na TV Arena Sport. Cena karata za oba dana je 5KM, a samo za finalne mečeve 2KM.

– Veliku podršku imamo od direktora dvorane „Borik“, Nenada Talića i kompletnog osoblja Sportskog centra. Nama je prioritet bio da se turnir daleko vidi. Napravili smo dogovor sa čelnim ljudima „Arenasporta“ da ta medijska kuća diretkno prenosi finalne mečeve. To je odlična stvar za popularizaciju sporta. Sve ovo iziskuje velike troškove, ali ugovor sa „Arenom“ nam je olakšao posao u pregovorima sa sponzorima. Potrudićemo se da imamo i dodatnih sadržaja u ta dva dana, prije svega za naše najmlađe navijače, koji će imati zabavni park sa puno poligona. Sve će biti besplatno, kao i neki pokloni. Planirali smo i nagradne igre za sve posjetioce. Mislim da će i klinci, ali i njihovi roditelji biti zadovoljni. Uz mečeve, pokušaćemo organizovati i dio sa kulturno-umjetničkim programom, koji će upotpuniti ovo dešavanje – rekao je Vladimir Branković direktor RK Borac.

– Pozivamo ljude da dođu u dvoranu „Borik“ ta dva dana, da uživaju u dobrim utakmicama, da pošaljemo što ljepšu sliku iz Banjaluke. Obećavamo da ćemo se svima posvetiti. Imaćemo puno gostiju, naš grad će tada primiti puno ljudi sa strane, tako da će i naši hotelijeri i ugostitelji imati koristi od ovog turnira – dodao je Darko Savić, direktor ŽRK Borac.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball