Dušan Bajatović na čelu RK Vojvodina: Finansijska stabilnost je moj zadatak, besplatni treninzi za sve kategorije – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Dušan Bajatović na čelu RK Vojvodina: Finansijska stabilnost je moj zadatak, besplatni treninzi za sve kategorije

Nakon osvajanja jubilarne desete titule prvaka Srbije, a devete u nizu, u RK Vojvodina napravljena su značajna kadrovska ojačanja u nameri da se ostane na šampionskom putu. Novi predsednik kluba je Dušan Bajatović iz Srbijagasa, dok će dosadašnji prvi čovek kluba Milan Đukić obavljati funkciju predsednika Skupštine. Uloga generalnog menadžera namenjena je Petku Bobaru, vlasnik kompanije „Bobar petrol“, dok će Darko Jevtić i dalje obavljati funkciju direktora kluba.

Prilikom današnjeg ozvaničenja navedenih novina na Skupštini kluba, predstavljena su i tri nova igrača. Najzvučnije ime je reprezentativni pivotmen, povratnik Živan Pešić, a uz njega, dres šampiona zadužiće desni bek Milan Savić. Obojica stižu iz Izraela, dok će desno krilo Milan Vasić pojačati redove Vojvodine iz mađarskog Đinđoša. 

Novi kapiten biće defanzivni specijalista Milan Vukovljak.

Bajatović dolazi na čelo kluba, koji je već devet godina uzastopno prvak države. Ti uspesi postignuti su pod vođstvom Milana Đukića, koji je sada imenovan za predsednika Skupštine kluba.
 
Nastavljamo gde smo stali sa malom rotacijom u funkcijama, kako bismo obezbedili finansijsku stabilnost kluba. Svi koji su radili i doprineli rezultatima, ostaju i dalje da rade u interesu kluba. Ono što je moj zadatak je finansijska stabilnost, a namera nam je da već od sutra sve kategorije kluba budu otvorene za besplatne treninge. Želim da svako dete besplatno trenira i da roditelji u vezi sa tim nemaju troškove, jer oni nekome nisu beznačajni, i ne želimo da to bude nešto što bi sprečavalo decu da treniraju. Svima rukomet i sport moraju da budu dostupni„, poručio je novi predsednik kluba Dušan Bajatović. 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *