Miljan Stanić se vratio na klupu Kikinde – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Miljan Stanić se vratio na klupu Kikinde

Miljan Stanić se vratio na mesto uspeha. Trener koji je pre dve godine uveo Kikindu Grindex u elitni rang posle 16-godišnje pauze, ovoga puta na klupu ,,plavih“ sešće sa ciljem da klub opstane u društvu superligaša.

Iza Kikinde je neslavna sezona, tokom koje su do sada zabeležene samo tri pobede. Klub se zbog loših rezultata našao u plej-autu i pred sobom ima težak zadatak – da u nastavku krene stazama uspeha i ostane član ARKUS lige.

,,Spram kvaliteta, evidentno je da nisu pružili maksimum. Ne znam šta je razlog, jer sam u proteklom periodu njihove utakmice pratio na YouTube. Verujem da smo kadri da se izvučemo iz krize. Apsolutno nikakvu zamerku nemam na njihovo zalaganje i rad tokom ovih nekoliko treninga“, izjavio je Stanić u intervjuu za portal Gradski.online.

Kikinda se trenutno nalazi u zoni ispadanja, a priliku za popravni i svetlo na kraju tunela imaće u subotu protiv Šamota 65 u Aranđelovcu.

,,Čeka nas veoma teška utakmica, ali pobeda može biti odlučujući tas na vagi, koji će ekipu konačno izvući iz rezultatske krize“, zaključio je povratnik na klupu Kikinđana.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *