PROBLEMI KOD "ORLOVA": Marko Milosavljević povređen, očekuje se za EHF EURO 2024 - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanSrbija PROBLEMI KOD „ORLOVA“: Marko Milosavljević povređen, očekuje se za EHF EURO 2024

PROBLEMI KOD „ORLOVA“: Marko Milosavljević povređen, očekuje se za EHF EURO 2024

zika.bogdanovic
0 komentar

Da je rano za prognoze dešavanja na EHF EURO 2024 uveravamo se svakog dana, s obzirom na probleme vezane za povrede koji imaju svi selektori učesnika narednog velikog takmičenja.

Izuzetak nije ni srpski selektor Toni Đerona, koji će u dobrom delu priprema morati da bude bez jednog od najvažnijih igrača u rotaciji, Marka Milosavljevića.

Naime, levi bek španskog Ademar Leona, a budući član francuskog Nanta, povredio je butni mišić i već desetak dana nalazi se u procesu rehabilitacije, kako bi spremno dočekao start EHF EURO 2024 12. januara.

Kai Smits na pauzi zbog problema sa srcem

Prvobitna procena pauze za 25-godišnjeg Beograđanina bila je između 4-5 nedelja, ali se svi u stručnom štabu „orlova“ nadaju da bi Milosavljević mogao da bude deo ekipe koja će od četvrtog do šestog januara igrati pripremni turnir u Granoljersu sa selekcijama Poljske, Slovačke i Španije.

I desni bek Predrag Vejin ima problema sa povredom zadobijenom u poslednjem meču Nexe-a protiv Spačve iz Vinkovaca, ali će Apatinac biti spreman za maksimalan napor već na početku naredne godine.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball